NO, I will not comply! Period.


protest

In een interview op de Deense televisie heeft Wilders zich in stevige bewoordingen uitgelaten over criminele moslims. Alle moslims die zich in Europa schuldig maken aan criminaliteit, over de jihad of de sharia nadenken moeten worden uitgezet en raken hun Europese nationaliteit kwijt. Een stevige uitspraak die op veel sympathie kan rekenen maar ook een uitspraak  met enorme complicaties.

Hoe gaat meneer Wilders dit uitvoeren? Om dit uberhaupt mogelijk te maken moet de grondwet aangepast worden. Als een strafrechter bij autochtone criminelen alléén een gevangenisstraf kan opleggen maar bij allochtone criminelen daar bovenop een uitzetting kan uitvaardigen dan is dit volgens de huidige grondwet niet mogelijk. Immers,  eenieder is gelijk voor de wet. Iedere discriminatie, met name op grond van geslacht, ras, kleur, etnische of sociale afkomst, godsdienst, leeftijd of seksuele gerichtheid, is volgens de grondwet nadrukkelijk verboden. Waar ligt de grens?

Wilders wijst een duidelijke  schuldige aan voor de meeste problemen en ontevredenheid. De nadruk ligt voornamelijk op de moslims. Bij kiezers die niet hebben geslapen tijdens geschiedenisles kan deze ontevredenheid wel eens ontaarden in enorme woede. Als de partij voor de “vrijheid” de grootste wordt en zijn beloftes wil uitvoeren door wijzigingen in de grondwet aan te brengen dan zal de weerstand enorm zijn.

Ik verafschuw geweld, maar er is een duidelijke grens. Er komt een punt waarop de massa zegt genoeg is genoeg!  De grondwet is de grens die Wilders niet mag en zal passeren. Protesteren alleen,  is op dat moment al lang niet meer voldoende. En alles maar dan ook alles is in mijn ogen toegestaan om deze grens te bewaken, zelfs als er een burgeroorlog voor nodig is.  NO, I will not comply! Period.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: