USS John McCain maakt zich klaar voor confrontatie.


uss john mccain us navy destroyer

Noord-Korea heeft gedreigd Amerika van de kaart te zullen vegen nu de USS John McCain de achtervolging op het N-Koreaanse schip de Kang Nam heeft ingezet. Er zou nog geen order vanuit Washington zijn om het schip te enteren maar het marineschip maakt zich klaar voor een confrontatie.  De spanningen tussen de 2 landen lopen in een hoog tempo op. Noord-Korea uit zijn dreigementen op het moment dat ze verschillende raketlanceringen aan het voorbereiden is.

De Kang Nam heeft afgelopen woensdag de N-Koreaanse haven Nampo verlaten en zou volgens eerdere berichten onderweg zijn naar Singapore of Myanmar. Volgens de Amerikanen geeft een nieuwe VN resolutie hen het recht om het schip te inspecteren. Noord-Korea heeft nogmaals gedreigd dit als een oorlogsverklaring te zullen zien. “Als de Amerikaanse Imperialisten een nieuwe oorlog starten dan zal het volk en het leger deze agressor vernietigen” Aldus de officiële N-Koreaanse staatsomroep.

Bron: YahooNews, Inquisitr

Advertenties

Eén reactie

  1. […] opmerkingen van de Amerikaanse senator komt op het moment dat de USS John McCain het N-Koreaanse schip de Kang Nam achtervolgd. Volgens de Amerikanen heeft het schip verboden […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: