De VS zal N-Koreaanse schepen moeten kunnen inspecteren.


Bestand:Mitch McConnell official photo.jpgDe Verenigde Staten moeten een manier zien te vinden om Noord-Koreaanse schepen te kunnen controleren op verboden nucleaire technologieën aldus de Amerikaanse senator Mitchel Mcconnel.

Laat er geen onduidelijkheid over bestaan, Amerika zal deze schepen hoe dan ook controleren. De VN sancties tegen Noord-Korea maken deze controles mogelijk. We zullen alleen een manier moeten vinden hoe, de VN resolutie is zeer helder dat er geen militair geweld gebruikt mag worden en dat maakt het wel erg lastig. De senator ziet wel andere mogelijkheden, als we geluk hebben en een Noord-Koreaans schip komt een haven binnen in een land waar de VS vriendschappelijke relaties mee heeft dan kunnen we alsnog het schip inspecteren.

De opmerkingen van de Amerikaanse senator komt op het moment dat de USS John McCain het N-Koreaanse schip de Kang Nam achtervolgd. Volgens de Amerikanen heeft het schip verboden wapens aan boord.

Op de vraag of de senator nieuwe sancties voorstelt zegt hij: “We zullen een manier moeten vinden om dit mogelijk te maken”  Dat is de enige manier om er zeker van te zijn dat N-Korea niet door gaat met het exporteren van verboden wapens.

Advertenties

Eén reactie

  1. De VS zal hoe dan ook een manier vinden om oorlog met Korea uit te lokken. Enerzijds om binnenlandse problemen te verdoezelen, anderzijds omdat oorlog weer geld genereert (maar ook kost).
    Door oorlog op haar grondgebied (kernraketten van Noord-Korea) kunnen bepaalde wetten in werking worden gesteld, zoals de martial law om zo de totale controle er doorheen te drukken.

    Download het echte nieuws via mijn website:
    http://www.openbaring.org/nieuwsbrieven.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: