Jim Rogers: de problemen zijn gigantisch


Waarom luisteren we nog naar Timothy Geithner en zijn vrienden? Ze hebben geen idee waar ze mee bezig zijn. We hebben zo langzamerhand geen bomen meer over door de hoeveelheid geld die we aan het drukken zijn. We gaan gigantische crisissen tegemoet. Ik ben er van overtuigd dat we richting een valutacrisis gaan. Er is op dit moment geen papiergeld meer wat te vertrouwen is. Kijk naar wat centrale banken op dit moment aan het doen zijn, jaren lang verkochten ze massale hoeveelheden goud. Nu doen ze het omgekeerde, ze zijn het nu aan het kopen, dit is een enorme omslag.  

Advertenties

2 Reacties

  1. Nu moeten de Russen echt gaan oppassen. De Deense topman van de NAVO Rasmussen heeft tegen Medvedev gezegd dat de NAVO Rusland nooit zal aanvallen. Begin jaren veertig zei Hitler hetzelfde tegen Stalin, en weinig later trokken de Duitse legers doodleuk de grens met de Sovjet-Unie over. Aanvalslustige lieden zeggen altijd het omgekeerde van wat ze in werkelijkheid van plan zijn te gaan doen. Dit om de tegenstander op het verkeerde been te zetten, in slaap te sussen. De Russen zijn waarschijnlijk niet achterlijk. Regelmatig vliegen er bijvoorbeeld Russische gevechtsvliegtuigen over Noors grondgebied, en laatst testten dezelfde Russen een raket uit dicht bij de Noorse kust. Dat alles tot groot ongenoegen van de Noren natuurlijk. De Russen zijn kennelijk voorbeidingen aan het treffen om een mogelijke aanval af te slaan vanuit het Westen. Misschien zijn ze wel van plan West-Europa tot hun kolonie te maken, zodra de Verenigde Staten in elkaar stort. Dat laatste staat volgens hen immers komende zomer te gebeuren.

    • Laten we hopen dat het zo’n vaart niet zal lopen. Denk ik om eerlijk te zijn ook niet, er moet wel heel veel gebeuren willen de grote landen elkaar rechtstreeks gaan aanvallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: