Demonsteren tegen Balkenende: VERBODEN


De beveiligers van Jan Peter Balkenende hebben tijdens een campagnebezoek aan Leeuwarden een demonstrerend SP-statenlid verwijderd en aan de politie overgedragen.

Dat was te zien bij 1Vandaag, die op dat moment Balkenende volgde. In de Leeuwarder Courant zegt de politie dat het statenlid de orde verstoorde, maar de eveneens aanwezige Harrie van Bommel spreekt dat tegen:

Er was geen enkele verstoring. Van der Kolk is ingeperkt in zijn vrijheid van meningsuiting.

Vodpod videos no longer available.

 

Advertenties

15 Reacties

 1. Zoals men kan zien pakt een bewaker van Balkenende het bord van van de Kolk af en een ander bewaker pakt hem vast en duwt hem weg.

  Ook kunnen we horen dat van der Kolk niet schreeuwt, hij zegt zelfs niets.

  Ik vraag me af of de bewakers van Balkenende de bevoegdheid hebben om dat te doen.

  Ook de politieagenten waren politieagenten in overtreding omdat ze zonder geldige reden het recht niet hebben om aan van de Kolk te vragen zicht te legitimeren.

 2. Tja, dat staat ons te wachten. De Staat mag steeds meer van ons. Ten slotte “hebben we niets te verbergen”. Mensen worden helaas pas wakker als het echt te laat is.

 3. Nu blijkt, dat hij de symptomen van zijn behandeling bij de psychiater in 1977 nog steeds heeft. Lees mijn artikel Politiek is Poppenkast, Deel 2 met als subtitel “Nu blijkt een gek zelfs Minister President te kunnen worden!” op mijn blog http://aart-liberty.blogspot.com/

 4. De VOPO troepen van Balkenende hebben weer toegeslagen, we gaan de kant op van Martial Law, zoals die reeds in de VS in Arkansas van kracht is. Lees het artikel op mijn Blog: http://aart-liberty.blogspot.com/

 5. Balkenende moet worden gestopt voor het te laat is. De man is volledig incapabel om dit land te leiden. Zie het artikel op mijn Blog:
  http://aart-liberty.blogspot.com/

 6. Balkenende is enorm intelligent, alleen hij gebruikt het verkeerd, hij gebruikt zijn intelligentie om aan veel dingen een leugenachtige draai te geven om gelijk te krijgen.
  Balkenende praat recht wat krom is en krom wat recht is, een schoolvoorbeeld hiervan is de kwestie Irak en Afganistan, kortom : hij heeft de leugen lief.
  Maar aan de poort bij Petrus komt hij er wel achter.

 7. Balkenende zou eigenlijk levenslange gevangenisstraf moeten krijgen voor het feit dat hij steun heeft gegeven voor het starten van een illegale oorlog, een oorlog waarin ruim 500.000 mensen de dood vonden (we weten allemaal dat na het starten van een oorlog er meestal geen weg terug meer is)
  Deze oorlog is gestart op valse gronden/voorwenselen.

  • Niet alleen Balkenende, ook de toenmalige ministerraad en de Kamerleden die hebben ingestemd zijn schuldig.

   En wellicht ook de militaire top? Mogen militairen een bevel weigeren als er geen volkenrechtelijke grond is voor een oorlogshandeling?

   En valt onszelf ook niet van alles te verwijten? Waar waren wij toen Balkende koos voor steun aan Bush? Waarom zijn wij niet massaal naar Den Haag getrokken voor een enorme demonstratie? Waarom hebben we dit laten gebeuren? Waarom zijn wij zulke laffe burgers geworden?

   En laten we ons straks door een nieuw kabinet weer helemaal uitkleden? Laten we weer de helft van ons inkomen afpikken?

   Elk volk verdient de leiders die het krijgt. Blijkbaar verdienen wij niet beter dan een Balkenende en een Bos.

 8. @Hendrik, Daar heb je wel gelijk in.
  Militairen mogen wel weigeren maar dan draaien ze de baaies in, dat is altijd nog beter dan je te laten gebruiken voor misdaad.
  De meeste NLers waren niet tegen de missies voordat ze begonnen, van mezelf weet ik dat ik wel tegen beide missies was voordat ze begonnen, maar mij werd niet om een mening gevraagt, alleen tegen een paar familieleden heb ik verteld dat ik tegen was.
  Achteraf blijkt nu dat NL beter naar mij had kunnen luisteren.

  • Rene, ik ben het wel met je eens, van mij had het ook niet gehoeven, maar de oorlog in Irak is toch niet op een fiasco uitgelopen, gezien vanuit het standpunt van de Amerikanen? Ik bedoel, de strategisch doelen zijn toch behaald? De olie en de Amerikaanse invloed zijn veiliggesteld, daar ging het toch om?

 9. @Hendrik, Maar als je daar mensenlevens voor offerd om die doelen te bereiken dan ben je misdadig bezig.
  (om deze doelen te bereiken is er ook volop gelogen)

  • Rene, da’s waar, maar ik kan me voorstellen dat de collectivisten niet op een leven meer of minder kijken. Grote doelen mogen wat kosten toch?

   Om die reden ben ik ook liberaal, elk leven is me even lief.

   • @Hendrik, Als je het logisch bekijkt dan zijn de USA nog misdadiger dan de Taliban en Sadam samen.

 10. @Rene, ik denk niet dat de USA op zich misdadig is, het zijn eerder de (ex-)bestuurders van het land die zich misdadig hebben gedragen en de militaire kracht van het land misbruikt hebben voor wat minder nobele doelen.

  En laten we de Taliban en Saddam en al dat andere tuig niet mooier maken dan ze zijn, die lui moeten weg, die maken de wereld niet mooier en vrediger, los van wat de VS doet.

 11. dit stuk zou zo passen in mijn blog:
  machtsmisbruik.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: